oude vieze dakpannen

Uw dakwerker in de regio inschakelen voor dakwerken

Een woning met een schuin dak heeft regelmatig pannen op dak. Als u net een nieuw huis hebt aangekocht, dan kunnen de dakpannen soms erg aangetast zijn geraakt in de loop der jaren en uw dak komt er dan veel minder mooi uit te zien.

Nieuwe eigenaar

oude vieze dakpannenAls nieuwe eigenaar van de woning wilt u het natuurlijk direct aanpakken. U bent toch aan het klussen en dan maar direct aan de slag. Veel mensen die net een woning hebben aangeschaft met een dak waarvan de dakpannen zijn versleten, kiezen ervoor om deze te vervangen.

Een andere mogelijkheid is om de pannen te voorzien van een coating. Veel mensen kiezen dan liever voor nieuwe dakpannen, omdat het verschil in kosten niet heel groot is. Een logische keuze wat ons betreft, want zo’n coating is toch niet hetzelfde als nieuwe pannen. Wel zou het een optie kunnen zijn voor de mensen die graag rekening houden met het milieu. Een inspectie van uw dak kan duidelijk maken of een renovatie of coating mogelijk is voor uw situatie.

 

Kiest u voor nieuwe dakpannen?

Als u ervoor kiest om nieuwe dakpannen te laten plaatsen op uw dak, dan is het aan te raden om in ieder geval eens rond te kijken op het internet bij verschillende bedrijven. Misschien heeft u het internet helemaal niet nodig, omdat u al een warme aanbeveling hebt gehad van vrienden of kennissen. Maar als dit niet het geval is, kunt u eens een kijken nemen bij: bkg dakwerken

U kunt een offerte opvragen en meestal krijgt u vervolgens een telefoontje om een afspraak te maken. Een vakman komt langs om een offerte op maat te maken. Want vergis u niet: dakwerken is een vak!

Tags: